گروه اجتماعی- علی‌اصغر محمدی: افزایش ظرفیت پذیرش مقطع کارشناسی، دوری از حواشی سیاسی و پرداختن به مسائل علمی و پژوهشی، کیفیت بخشی به مقاطع تحصیلات تکمیلی و پژوهش درباره نتایج اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه علامه‌طباطبایی از موضوعات مهمی بود که سرپرست این دانشگاه در جمع خبرنگاران از آنها سخن گفت.

سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبایی در پاسخ به پرسش همشهری درباره حذف بسیاری از رشته‌های مقطع کارشناسی در این دانشگاه و افزایش ظرفیت پذیرش تحصیلات تکمیلی و رویکرد جدید در این‌باره اعلام کرد: می‌پذیرم این نقص ما بود که بسیاری از رشته‌های مفید خودمان مانند روابط عمومی، خبرنگاری و علوم سیاسی را تعطیل کرده بودیم و دانشجوی روزانه نمی‌پذیرفتیم ولی اکنون در حال احیای آنها هستیم. سلیمی با اشاره به اینکه اگر هم پذیرش داشتیم، در دوره‌های نوبت دوم و شبانه بود، گفت: این امر موجب شد تا داوطلبانی که رتبه‌های پایین‌تری در کنکور داشتند به دانشگاه علامه وارد شوند و ما به‌دنبال ایجاد شرایطی هستیم تا مجددا داوطلبان دارای رتبه‌های بالای کنکور سراسری به این دانشگاه راه پیدا کنند.

پرهیز از حواشی سیاسی

سرپرست دانشگاه علامه تصریح کرد: برخلاف خواست استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علامه این دانشگاه طی 2دهه به حاشیه کشیده شده است و این مسئله باعث شده کمرنگ شدن برجستگی علمی خود را بروز دهد و اصلی‌ترین برنامه من دور کردن دانشگاه علامه از حاشیه‌های سیاسی و جناحی است. سلیمی با بیان اینکه متأسفانه اکنون ارتباط دانشگاه علامه با صنعت و دستگاه‌های اجرایی بسیار کم است، افزود:

باید پژوهش‌های دانشگاه را تقویت کنیم تا برای رفع مشکلات کشور به‌کار گرفته شوند و ارتقای سطح علمی دانشگاه در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی و افزایش ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و صنعت اولویت جدی ماست. سرپرست دانشگاه علامه در پاسخ به پرسش همشهری درباره تفکیک جنسیتی در این دانشگاه گفت: سیاست تفکیک جنسیتی را کماکان اجرا می‌کنیم زیرا طراحی کلاس‌ها بر این اساس است ولی پیش از‌ هرگونه سیاستگذاری جدید در این باره،‌فعالیت‌هایی انجام می‌دهیم، از جمله اینکه از معاونت پژوهشی دانشگاه خواسته‌ایم تا با همکاری استادان دانشکده‌های روانشناسی و علوم اجتماعی، مطالعه میدانی جدی درباره معایب و محاسن تفکیک جنسیتی انجام بدهند.

سلیمی با‌ بیان اینکه در این پژوهش مسائلی همچون تأثیرات تفکیک جنسیتی در حوزه اخلاق، آرامش روانی، آموزشی و شخصیت دانشجویان بررسی می‌شود، افزود: اظهارنظرهایی که در این زمینه انجام شده مبتنی بر پژوهش‌های علمی نیست و بیشتر دیدگاه‌های شخصی است و به همین دلیل نتیجه این پژوهش به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم ارائه می‌شود تا در این‌باره سیاستگذاری کلان انجام شود و همه دانشگاه‌ها یکسان عمل کنند.

کد خبر 239197
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز